Pentru ce salariu colosal ar fi plecat Dan Negru de la Kanal D

Dacă salariul Andreei Esca a rămas un mister nedesflușit, și al lui Dan Negru este pe cale să devină de legendă. Mai ales cel care fostul ”rege al audiențelor” de la Antena 1 îl primește după mutarea sa la Kanal D.

Despre salariile vedetelor de televiziune care încasează sume cu patru zerouri în coadă s-a tot scris, de fiecare dată Negru fiind în topul celor mai bine plătiți prezentatori de televiziune de la noi.  Dan Negru ar fi început negocierile cu cei de la Kanal D în luna decembrie 2021 fiind convins să părăsească echipa Antena 1, pentru o sumă de 25.000 de euro. La care s-ar adăuga bonusuri, mașină de serviciu și abonament medical.

 Nu este o sumă deloc mica însă având în vedere audiențele pe care Dan Negru le-a avut în trecut cu grandoproducțiile de Revelion, dar și cu ”Te pui cu blondele”, ”Next Star” ori ”Plasa de stele”, pare una de meritat. Negru prezintă 2 emisiuni la Kanal D, ”Jocul cuvintelor” și ”Tu urmezi”.

Cât costă o vilă la ”cheie” ridicată de Dorian Popa? Vedeta își face un ansamblu rezidențial

Pentru ce salariu colosal ar fi plecat Dan Negru de la Kanal D

Dan Negru a ajuns de la TVR la Antena 1 în 1999. Timp de 22 de ani a fost primă vedetă a trustului Intact și a contribuit la succesul multor formate de televiziune.

Întrebat despre salariul său, popularul prezentator de televiziune a mărturisit că, din punctul său de vedere, televiziunea nu este despre bani. În afara meseriei ce l-a consacrat, Dan Negru s-a dovedit și un bun businessman în ultimele două decenii, împărțindu-și investițiile în agricultură, construcții de birouri și mai nou turism.

Ce va face Theo Rose cu banii câștigați din showbizz: ”Sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri