AcasăMoney&PeopleCe va face Theo Rose cu banii câștigați din showbizz: ”Sunt făcuți...

Ce va face Theo Rose cu banii câștigați din showbizz: ”Sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită”

Intrată în galeria vedetelor Pro TV, Theo Rose a fost  pe val în întreg sezonul estival. A fost vara sa căci prezentatoarea emisunii ”Vorbește lumea” a fost distribută în multe proiecte de televiziune pe lângă activitatea sa muzicală.

Apărută de niciunde, promovată mai degrabă de YouTube, frumoasa solistă a ajuns în scurt timp în topul artistelor cu cele mai multe concerte, implicit venituri de pe urma spectacolelor și contractelor de publicitate. Bani pe care îi strânge cu cu cumpătare căci visul său este să-și ia prima sa casă. O investiție mare însă extrem de necesară!

Ce va face Theo Rose cu banii câștigați din showbizz

Vacanța Mare Reloaded! Garcea, Costel și Axinte din nou împreună după mai mult de 10 ani

Ce va face Theo Rose cu banii câștigați din showbizz

”Strâng banii pe care îi câștig și voi vedea ce o să fac cu ei. Îmi doresc o casă acum. Mi-am luat o mașină între timp și am fost și într-o vacanță. Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap, pentru că banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită”, spune frumoasa solistă, pe numele său Theodora Maria Diaconu, ce s-a lansat în urmă cu opt ani, tot postura de prezentatoare de televiziune (KIDSing, Kanal D). Șatena nu are nici un onorariu de neglijat pentru apariții concertistice. 4000 de euro costă un recital de circa 45 de minunte al solistei.

Corina Caragea a dezvăluit în ce și-a investit toți banii. ”Acolo se duce tot câștigul meu, nu regret nicio clipă”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.