AcasăMoney&PeopleVacanța Mare Reloaded! Garcea, Costel și Axinte din nou împreună după mai...

Vacanța Mare Reloaded! Garcea, Costel și Axinte din nou împreună după mai mult de 10 ani

Vacanța Mare, cel mai de succes grup umoristic de după ‘89 se reunește în formula care au atins culmea popularității. Garcea, Costel ș Leana, respectiv Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Florin Petrescu  vor face show din nou împreună, pe platoul emisiunii iUmor.

S-au scurs 35 de ani de când a luat ființă Vacanța Mare și 10 de când s-a dizolvat. Cea mai bună perioadă pe care Vacanța Mare au avut-o, a fost între 2000 şi 2006 și s-a datorat colaborării cu Pro TV. În acea perioadă au atins audiențe record, caractere precum ”Garcea”, ”Leana” ori ”Costel” deveniseră cele mai populare personaje amuzante pentru români după imaginarul ”Bulă”.

Corina Caragea a dezvăluit în ce și-a investit toți banii. ”Acolo se duce tot câștigul meu, nu regret nicio clipă”

Campionii audiențelor din anii 2000, Garcea, Costel și Axinte din nou împreună

Mugur Mihaescu nu a mai apărut în vreun spectacol alături de colegii săi din 2013, când au trâmbițat relansarea Vacanța Mare. În schimb a avut mai multe colaborări cu Radu Pietreanu, a cărui activitate s-a mutat în lumea muzicii folk.

Radu Pietreanu (58 de ani) a continuat spiritul spectacolelor Vacanța Mare prin proiectul ”VaMuz” (Vacanța Muzicală), alături de CNP, alături de umoriștii Cristi Priză și Tibi Neuronu, dar și prin spectacole folk împreună cu Tică Lumânare, Mihail Napu ori fostul membru Cargo, Cristi Pup. Alături de Radu Pietreanu (care va intra și în rolul de jurat), Mugur Mihăescu și Florin Petrescu, vor mai fi prezenți în platoul emisiunii Alin Oprea și Cătălin Moroșanu.

Îl mai țineți minte pe ”tenorul-zidar” Costel Busuioc? Pavarotti din Carpați” nu mai vrea celebritate și bani. Cântă doar la biserică

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.