AcasăMoney&PeopleÎl mai țineți minte pe ”tenorul-zidar” Costel Busuioc? Pavarotti din Carpați” nu...

Îl mai țineți minte pe ”tenorul-zidar” Costel Busuioc? Pavarotti din Carpați” nu mai vrea celebritate și bani. Cântă doar la biserică

Îl mai țineți minte pe ”tenorul-zidar” Costel Busuioc, cel care a câștigat concursul de televiziune ”Hijos del Babel” în Spania (2008) și a devenit o reală vedetă în Europa?

Fostul păstor și zidar devenit solist de muzică clasică s-a reîntors la Timișoara după câțiva ani petrecuți în Statele Unite ale Americii.

După ani în care s-a luptat să-i fie recunoscut talentul în lumea bună a operei române, însă în zadar (i s-a reproșat că nu are studii de specialitate), Costel Busuioc a fost nevoit să-și caute de muncă în alte zări. Situația sa financiară disperată, bani pentru întreținerea celor patru copiii ai săi l-a făcut să accepte contracte chiar și peste Ocean, departe de casă. A găsit sprijin în Biserica Penticostală.

Îl mai țineți minte pe ”tenorul-zidar” Costel Busuioc?

 În ultimii ani a cântat la mai multe lăcașe de cult, inclusiv la cele ortodoxe, după slujbe, dar și la recepții ale consulatelor. Reîntors în țară, Costel Busuioc continuă să cânte doar la slujbele și evenimentele bisericii, cale pe care a îmbrățișat-o și fiica sa, Sara, dar și băiatul său cel mare, Daniel Busuioc.

”Cum am cunoscut biserica penticostală? Eram slujă la Hațeg. Și mă duceam cu fetele unui penticostal, avea 12, la adunare, mi-erau tare dragi. Îmi plăceau cântările la voi. Ce m-a apropiat cel mai mult, eram la Timișoara, necăjit și amărât. Iar unul mai amărât din biserică mi-a prezis că voi ajunge mare, voi sta lângă pastori și voi propăvădui cuvântul Domnului. M-am mirat pentru că aveam 16 ani, iar eu nu știam să citesc ori sa scriu. Silabiseam. A avut dreptate”, le-a povestit Busuioc enoriașilor la botezul său.

Corina Caragea a dezvăluit în ce și-a investit toți banii. ”Acolo se duce tot câștigul meu, nu regret nicio clipă”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.