AcasăMoney&PeoplePepe divorțează de Raluca, soția sa! ”Nu am avut încotro. Ea a...

Pepe divorțează de Raluca, soția sa! ”Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relaţiei”

Să nu mai repete greșelile din trecut, Pepe nu a mai apelat la emisiuni mondene ci a dat vestea prin intermediul unui mesaj video pe care l-a postat pe pagina sa.

”Fac un anunț important. Alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum și vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca”, a ținut solistul să își înștiințeze oficial admiratorii.

Cândva era star Playboy, acum anorexică! Loredana Poghircă a ajuns piele și os

Pepe și Raluca nu mai locuiesc împreună de ceva vreme, cei doi urmînd să se reîntâlnească la notar, poentru divorțul propriu-zis. ”Vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul’

Ionuț Pascu s-a căsătorit cu Raluca în 2012, la doi ani de divorțul zgomotos de Oana Zăvoranu. Nunta lor a fost una de poveste, nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

Vica Blochina, chemată la tribunal pentru noi datorii la întreținere

Ultimele Articole