Pepe se întoarce în afaceri! Solistul și-a deschis un magazin de haine, în inima Capitalei. Ce campanie inedită de promovare a demarat

Pepe se întoarce în afaceri! Solistul și Yasmine, soția sa, și-au deschis un magazin de lux situat chiar pe Calea Victoriei. El și soția sa sunt și modele pentru promovare

Deloc descurajat de falimentul salonului de înfrumusețare pe care l-a avut în același spațiu, și de care s-a ocupat fosta sa soție, solistul, pe numele său Ionuț Pascu, a redeschis un magazin denumit după adresa sa. Este un boutique vestimentar ce se adresează întregii familii, specializat în haine și accesorii pentru fetițe și băieței, dar și pentru ”Adami” și ”Eve”.

Pepe se întoarce în afaceri! Solistul și-a deschis un magazin de haine! Boutique-ul este promovat de o inedită campanie de marketing, modele pentru colecțiile vestimentare fiind chiar solistul, copiii acestuia (fetițele Maria și Rosa), dar și frumoasa Yasmine, actuala soție, cea care l-a făcut pe solist și tată de băiat. Pepe jr a împlinit un an și apare în catalogul virtual al magazinului. În oferta brandului artistului se găsesc ținute promovate de însăși vedete Antena 1, de pildă felurite costume colorate  din cele pe care le poartă în aparițiile sale concertistice (la 1.750 lei bucata).

Magazinul cuplului Pepe și Yasmine are și un departament de vânzări online. Prezentatorul de televiziune și solistul s-a mai ocupat în trecut de o grădiniță privată, afacere care a rămas în administrarea fostei soții.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed