Popularul solist de folclor Petrică Mâțu Stoian s-a apucat de cultivat căpșuni

Petrică Mâțu Stoian s-a apucat de cultivat căpșuni. Cântărețul care a strâns o avere măricică în ultimii 30 de ani, a investit puternic în agricultură, în acestă afacere profitabilă și în România.

Are un teren generos în satul natal, Izverna, județul Mehedinți, moștenit de la părinții săi, iar căpșunile le vinde en-gros la o cunoscută rețea de supermarketuri. De afacere se ocupă îndeaproape membrii familiei sale, în special o neapoată. Producția de căpșune a lui Petrică Mâțu Stoian ține din vară până în luna septembrie, fiind zonă de deal și munte.

Platforma care generează certificatele digitale COVID-19 a devenit funcțională! Cum se completează

Petrică Mâțu Stoian s-a apucat de cultivat căpșuni. Le vinde en-gros

Petrică Mâțu Stoian, care își plimbă ia într-un bolid de peste 100.000 euro, spune că pandemia i-a dat șansa să se odihnească. Ar fi vrut să călătorească însă restricții l-au descurajat. Referitor la averea sa, solistul spune este mulțumit de cât a agonisit în cariera sa, iar cei mai mulți bani i-a făcut în urmă cu aproximativ 25 de ani, când minerii disponibilizați au primit prin ordonanțe de urgență mulți bani. Pe care i-au cheltuit pe chefuri.

George Mihăiță, beat la volan! Actorul a provocat un accident /VIDEO

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed