Philipp Plein a devenit iar tată. Cine este frumoasa româncă care i-a dăruit un fiu /FOTO

Designerul de modă de renume mondial, Philipp Plein, a devenit tată pentru a patra oară, mulțumită frumoasei românce Andreea Sasu.

Anunțul a fost făcut public prin intermediul rețelelor sociale, unde cuplul a împărtășit primele imagini cu nou-născutul și a dezvăluit numele acestuia: Hurricane Thor Thunder.

Philipp Plein, extravagantul din lumea modei: ”Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați suntem”. Cunoscut pentru opulența și stilul său extravagant, modistul a exprimat emoțiile puternice pe care le trăiește. ”Azi, cel de-al patrulea fiu al meu – Hurricane Thor Thunder – s-a născut la ora 10:58 am. Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați suntem că am primit un dar atât de incredibil de sus”, a scris Plein pe pagina sa socială, alături de imagini adorabile cu bebelușul.

Povestea de dragoste cu Andreea Sasu

Andreea Sasu, originară din Pașcani, este un fotomodel de succes care a captat atenția presei internaționale. În vârstă de 34 de ani, Andreea a avut o carieră impresionantă, apărând în prezentări și cataloagele unor branduri de modă consacrate. De asemenea, a fost asociată cu sportivi celebri, precum fotbalistul Riccardo Saponara și pilotul MotoGP Andrea Iannone.

Philipp Plein a fost cuplat și cu Mădălina Ghenea

Philipp Plein, în vârstă de 46 de ani, este cunoscut nu doar pentru cariera sa în modă, ci și pentru viața sa personală tumultuoasă. El are doi băieți din căsătoria cu Lucia Bartoli și un alt fiu dintr-o relație cu un model brazilian. Relația sa cu Mădălina Ghenea, faimoasa actriță și model, a fost intens mediatizată, presa germană susținând că cei doi s-au logodit acum zece ani.

Averea și succesul lui Philipp Plein

Philipp Plein este unul dintre cei mai bogați designeri din Europa, cu o avere estimată la aproximativ 800 de milioane de dolari, conform Forbes Magazine. Stilul său inconfundabil și abordarea sa unică în modă l-au făcut un nume de referință în industrie, continuând să impresioneze și să inspire.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed