Philipp Plein, cadou de împăcare de 350.000 de euro oferit iubitei românce! Faimosul designer i-a luat un Ferarri de ziua ei

0

Philipp Plein, cadou de împăcare de 350.000 de euro oferit iubitei românce, viitoarea mamă a celui de-al treilea copil al său.

De ziua sa, Andreea Sasu, care s-a reîntors în viața celebrității modei mondiale după câțiva ani de pauză, a primit de la acesta un Ferrari F8 Tributo făcut pe comandă.  Supercar de curse adaptat pentru șosele pe care frumoasa originară din Pașcani s-a grăbit să îl laude pe paginile sale de socializare.  Bineînțeles că, odată cu clipul a lăsat să se vadă și burtica de gravidă.

Philipp Plein, cadou de împăcare de 350.000 de euro oferit iubitei românce! Andreea, despre care presa din Germania a scos la iveală că este însărcinată cu regele opulenței vestimentare (care, la doar 45 de ani are o avere de circa 800 de milioane de euro), a împlinit 34 de ani. Fostul fotomodel român s-ar fi mutat în vila modistului din California, locul unde acesta a locuit cu fosta sa soție, Lucia Bartoli, cea care i-a dăruit doi băieți creatorului de modă și anteprenorului de origine germană.

În urmă cu 10 ani presa germană susținea despre designerul a avut o relație apropiată cu altă româncă celebră, este vorba de Mădălina Ghenea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.