Andreea Sasu, fotomodelul român ce l-a făcut tătic pe faimosul Philipp Plein/ GALERIE FOTO! Designerul are o avere de peste 800 milioane de euro

Andreea, fost fotomodel român ce l-a făcut tătic e faimosul designer Philipp Plein, unul din regii opulenței în lumea bună a modei.

Tânăra originară din Pașcani a mai fost cuplată cu creatorul de modă cu origini germane care a mai punctat o relație cu o faimoasă româncă. Este vorba de Mădălina Ghenea.

Nici Andreea Sasu (34 de ani), fotomodel ce a apărut în prezentări și cataloagele multor branduri de modă consacrate, nu a stat degeaba, numele său fiind pus de presa din Italia alături de al unor sportivi faimoși printre care și fotbalistul Riccardo Saponara ori pilotul moto GP Andrea Iannone. Vestea că celebrul neamț din lumea modei de lux (și care are o avere de circa 800 de milioane de euro, conform estimărilor Forbes Magazine) a fost dată chiar de ziariștii de la Bild.

Andreea Sasu, un fost fotomodel român l-a făcut tătic pe faimosul Philipp Plein! Celebrul designer (46 de ani) a fost căsătorit cu Lucia Bartoli, cu care are doi băieți, și un altul dintr-o relație cu un fotomodel de origine braziliană. În urmă cu 10 ani presa germane susținea despre designerul care locuiește de ani buni în Los Angeles, că s-ar fi logodit cu Mădălina Ghenea.

”Ne-am mutat împreună anul trecut. Familia modernă este diferită pentru fiecare. Copiii nu ar trebui să fie niciodată într-o situație în care trebuie să aleagă între tată sau mamă. Acest lucru este important pentru noi toți”, a spus Philipp Plein despre relația reaprinsă cu focoasa Andreea Sasu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed