Împăcare istorică în muzica românească! Phoenix aniversează 60 de ani cu Mircea Baniciu și Țăndărică

Phoenix aniversează 60 de ani cu Mircea Baniciu, Ioji Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică pe scenă. Cei  trei muzicieni legendari care au părăsit formația în ultimii 20 de ani, au ajuns la o înțelegere cu Nicu Covaci pentru o serie de concerte în an aniversar.

Cea mai longevivă și reprezentativă formație din muzica românească are intenția să urce pe scenă și în componența consacrată, în acestă serie de spectacole demne de renumele  ”pasării muzicale” Phoenix. Concerte ce vor avea loc cel mai probabil pe Arena Națională din București și Cluj Arena, fapt conformat de booking managerul formației, Raluca Talașman.

”Fiindcă anul viitor împlinim 60 de ani pregătim mai multe evenimente speciale. Nu voi invita la aceste eveniment pe cei care ne-au trădat. Eu nu suport trădarea și sunt de părere că un rău făcut voit trebuie pedepsit”, spunea anul trecut Nicu Covaci.

Sosia lui Vladimir Putin se teme pentru viața sa! FOTO

 

Phoenix aniversează 60 de ani cu Mircea Baniciu și Țăndărică. S-au împăcat cu Nicu Covaci

”Cu cât tăcem noi mai mult, cu atât mai mult se umflă-n pene Covaci! Noi nu am trădat pe nimeni ci ne-am despărțit la timp de cel care, după evadarea din țară, ne-a tratat ca pe sclavi, ne-a mințit și ne-a amenințat după ce i-am atras atenția asupra situației grave în care ajunsesem prin datoriile pe care le-am cauzat prin neachitarea chiriei”, a replicat Mircea Baniciu care a hotărât să îngroape securea războiului.

Și Țăndărică nu mai cântă de 10 ani cu Phoenix, de asemenea, Josef Kappl, care a ales să plece din Phoenix ”la pachet” cu genialul violonist Mani Neumann (2008) acuzându-l de despotism pe Nicu Covaci.

Spre bucuria a generații, Phoenix 60 de ani se contureză o sărbătoare a tuturor celor ce au trecut prin istoria legendarei formaţii.

 

Ieri cunoscut actor și solist, astăzi agent imobiliar. Lucian Viziru s-a întors în România și vinde apartamente!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed