Piedone, după decizia coaliției de a merge separat cu proprii candidați: ,,Blat politic pentru susținerea lui Nicușor Dan”

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a scris marți dimineață, într-o postare pe o rețea socială că nu va renunța să ducă bătălia pentru a câștiga un mandat și aprecizat că retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu este un ,,blat politic prin care PSD și PNL îl susține pe Nicușor Dan”.

„Astăzi, de ziua Sfântului Gheorghe, anunț toți oamenii buni că mergem împreună înainte și doar înainte! Așa cum Sfântul Gheorghe s-a luptat până când a răpus balaurul, eu și cetățenii care mă susțin ne vom lupta cu toată politica toxică pentru țară! Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit și le-au învârtit în ultima lună… i-au scos mereu perdanți,

Mazilirea doctorului Cârstoiu este BLAT POLITIC PRIN CARE PSD ȘI PNL ÎL SUSȚIN PE NICUȘOR DAN! Ca să elimine valul de susținători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, șefii alianței toxice își trădează electoratul și îl susțin public pe Nicușor Dan! În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani! Vreau să-i asigur pe toți oamenii buni care mă susțin, că mă voi lupta pentru dreptate cu toată ființa mea, cu toată experiența mea de primar! Oameni buni, așa cum Sfântul Gheorghe nu s-a speriat și a învins balaurul, AȘA VOM ÎNVINGE ȘI NOI BALAURUL POLITIC TOXIC PENTRU ȚARĂ”, a scris Piedone pe Facebook.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed