Planurile lumești de nebănuit ale Narcisei Suciu! După ce își va încheia cariera muzicală ia în calcul să se ducă la mânăstire

Mărturisiri incredibile ale popularei soliste Narcisa Suciu. Artista a vrut să se retragă la mânăstire după moartea părinților săi. Și acum planurile sale lumești, de viitor sunt luate în seamă!

Artista, considerată una dintre cele mai apreciate colindătoare, în lunga sa carieră (împlinește 35 de ani de la primul premiu câștigat la un festival muzical) a susținut multe concerte în lăcașe de cult bisericești.  „”Nu exclud varianta aceasta, dar nu mă grăbesc! Nu acum! Dar, la un moment dat în viață, spre final, mă gândesc că este o variantă! Care pensie? Nu există în meseria noastră pensie! Nu știu, mă gândesc că, la un moment dat, dacă nu mă mai regăsesc în anturaj și în ce fac în momentul respectiv, este o variantă pentru mine, de ce nu?, a spus Narcisa Suciu (48 de ani).

Planurile lumești de nebănuit ale Narcisei Suciu după ce își va încheia cariera muzicală! ”Nu văd mănăstirea ca pe un loc în care te ascunzi. Rămâne în calculul meu pentru la un moment dat. Am și fost la Mănăstirea Bârsana și am stat o vreme cu maicile de acolo. M-a invitat maica stareță. Eu văd mănăstirea ca pe un loc în care îți permiți să te uiți un pic în tine, să înțelegi mai bine lumea în care trăiești, să te apropii mai mult de Dumnezeu. Nu se poate călugări oricine, dar dacă te duci la poarta mănăstirii și mărturisești că vrei să rămâi acolo, te primesc. Trebuie să te primească. E casa lui Dumnezeu și toată lumea trebuie să aibă acces acolo”, spune artista care va întreprinde în luna decembrie un lung turneu național de colinde.

În ciuda popularității sale, Narcisa Ciuciu și-a rărit spectacolele de când a a ales să se mute în Finlanda, în urmă cu 13 ani, alături de fiica și cel care i-a devenit soț.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri