Poliția verifică discuțiile lui Cumpănașu cu elevii de pe TikTok

El are peste 520 de mii de urmăritori şi promite mentorat și coaching pentru elevi, studenți și părinți.

 

Începe curățenia în instituțiile de stat. Primii angajați care vor fi disponibilizați

 

Dar mai multe persoane, între care profesori şi părinţi, au reclamat că postările sale şi modul în care interacţionează cu elevii sunt deplasate.

 

Deputată AUR, răspuns pentru un bărbat care îi cerea să intre cu mitraliera în Parlament: Ideea nu e rea

 

Într-o declarație pentru Europa FM, purtătorul de cuvânt al parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, procurorul Marius Iacob, spune că cercetările sunt la început.

 

„Având în vedere imaginile și celelalte informații apărute în spațiul public în legătură cu postările unui bărbat în mediul online. Direcția Generală de Poliție a municipiului București efectuează verificări în vederea stabilirii situației în fapt și de drept, urmând a fi dispuse măsurile legale. Concret, o să verificăm dacă aspectele pot face obiectul unei sesizări din oficiu”, a declarat Iacob.

 

Într-o reacție la un post de televiziune, Alexandru Cumpănașu susține că el este cel care a cerut Poliției să facă cercetările.

 

„În primul rând nu spun că minte nimeni, dar e o informație falsă. Nu e nicio verificare a niciunui parchet. Nu știu ce surse aveți, dar e o minciune grosolană. Am vorbit cu purtătorul de cuvânt, mi-a spus că nu există niciun dosar pe numele Cumpănașu. Eu am rugat Poliția să verifice toate clipurile, toate comentariile. Eu am cerut expres să fiu verificat. Au încercat să îmi distrugă imaginea.”, a spus Alexandru Cumpănașu.

 

Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut după cazul crimei de la Caracal, pe care l-a mediatizat, ridicând întrebări la adresa competenţei anchetatorilor. A fost acuzat că a minţit în legatură cu studiile pentru a obţine bani europeni. A condus un ONG care a avut sediul multă vreme în Ministerul de Interne.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed