Ponta a plagiat mesajul de condoleanțe pentru Maradona. Cum răspunde liderul Pro România

Răspunsul la ultima acuzație de plagiat l-a dat într-un interviu pentru Adevarul Live.

Victor Ponta a mai afirmat că nu vrea să-i las să doarmă pe „hateri”.

„Duminică lansez puiemonta”, a mai spus liderul Pro România.

 

Angajații de la Permise Suceava ascundeau mita în ligheane găleți și pereți. S-a găsit un milion de euro

 

Rep: Mai e un scandal recent în care aţi fost implicat. Aţi copiat un mesaj de la fostul mare fotbalist englez, Gary Lineker, la moartea lui Maradona. De ce?

Victor Ponta: Aşa este, aşa am făcut. Pentru că nu mă mai înjurau de mult haterii iar acum au scris mai mult despre mine decât Maradona.

Rep: Sunteţi ironic acum.

VP: Nu reuşeam să scrie Vlad Petreanu despre mine care ştie că noapte de noapte stau, nu dorm, mă gândesc ce să mai plagiez. Şi atunci am reuşit. N-a mai scris nimeni de Maradona, am scris de mine.

Rep: Dar e contul dvs? Dvs scrieţi?

VP: E contul meu, dar pe Twitter nu scriu eu.

Rep: Deci nu aţi scris dvs acel mesaj.

VP: Eu l-am aprobat.

Rep: Mă uit pe contul dvs de Facebook şi văd un alt stil de a scrie. Cu semne de exclamare, liniuţe, paranteze.

VP: Da, pe Facebook şi Instagram scriu eu. Pe Twitter am o echipă şi i-am încurajat: faceţi ceva să atrageţi atenţia. Şi au atras atenţia. Dar după cum aţi văzut, mi-am luat site-ul puiemonta, pe care-l şi lansez duminică. Eu cred că la un moment dat nu vreau să-i las să doarmă pe hateri. Să mă înjure în continuare. Pentru că ceea ce rămâne, bine, Ponta, plagiatorul, Pinochio, Mickey Mouse, dar totuşi, cât am fost prim-ministru a fost bine pentru economie, iar acum avem o problemă de conducere a ţării şi de economie.

 

 

Explicaţia liderului Pro România vine după ce, într-un mesaj pe Twitter în care îşi exprimă tristeţea despre vestea morţii lui Diego Maradona, fostul premier i-a copiat postarea lui Gary Lineker, fost internaţional englez, actualmente comentator sportiv. „Ştirile din Argentina anunţă că Diego Armando Maradona a murit. A fost de departe cel mai bun jucător al generaţiei mele şi poate chiar cel mai bun din toate timpurile. După o viaţă binecuvântată, dar tulburată, să sperăm că va găsi în sfârşit alinare în mâinile lui Dumnezeu”, a scris Gary Lineker pe Twitter.

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed