AcasăActualitatePoşta va livra la domiciliu permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare...

Poşta va livra la domiciliu permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale maşinilor

În baza contractului estimat la 27,31 milioane lei, compania va livra aproximativ 4.800.000 trimiteri pe toată durata contractului (2,4 milioane trimiteri pe an).

 

OMS: Virusul COVID-19 nu se transmite prin apă când înotați

 

Anterior, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, care a câştigat, în anul 2017, un contract în urma unei licitaţii la care a participat şi una dintre cele mai importante firme de curierat din România. La procedura de anul acesta s-au înscris aceleaşi două companii, principalii jucători locali de pe piaţa de profil, iar Poşta Română a avut, din nou, oferta câştigătoare.

 

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut luni la 2,05%

 

Dacă în 2017, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, anul acesta, accentul s-a pus pe cel mai bun raport calitate-preţ, spun reprezentanţii companiei.

 

„Dacă, în anii anteriori, preţul ofertat făcea diferenţa între Poşta Română şi companiile concurente, de data aceasta compania a câştigat contractul obţinând cel mai bun punctaj la factorii de evaluare calitativi şi financiari. Este a doua oară când câştigăm în faţa celei mai mari firme de curierat din ţară, ceea ce demonstrează că Poşta Română este din ce în ce mai pregătită să concureze, de la egal la egal, cu orice furnizor de servicii de curierat”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

 

Ultimele Articole