Povestea Mocăniței a ajuns în curtea Senatului! Este pregătită și Locomotiva cu vin din podgoria Lechința

Asociația Mocănița Transilvaniei a demarat o acțiune de strângere de fonduri pentru înlocuirea traverselor uzate, poposind la București, la evenimentul „Deschis la Senat”.

La standul Asociației, din curtea Senatului, sunt așteptați copii și adulți pentru a afla povstea Mocăniței.

„Ne-am instalat frumos în curtea Senatului României și în următoarele 3 zile vom spune povestea Mocanitei noastre, cu scopul de a o face cunoscuta și de a strânge fondurile necesare pentru înlocuirea a 3000 de traverse uzate. Deja au venit primii vizitatori, iar copiii sunt de-a dreptul fascinați de drezina cu pedale, care le oferă șansa de a explora puțin linia de la Teaca, fie și virtual. Locomotiva cu vin din Podgoria Lechința este și ea pregătită, asa ca va așteptăm să ne cunoaștem, azi, mâine și duminică, de la 10 la 20, în curtea Senatului”, transmite Asociația Mocănița Transilvaniei.

Senatorul PSD, Vasile Dîncu, îi îndemană și el pe bucureșteni și nu numai, să treacă pe la Senat, zilele acestea, și în mod special pe la standul Asociației Mocănița Transilvaniei, pentru o „educație sănătoasă”.

„Dacă sunteți în București, în acest sfârșit de săptămână, vă recomand să poposiți la Senatul României. Evenimentul “Deschis la Senat” este dedicat în special copiilor, activităţile organizate au rolul de a stimula interesul părinţilor pentru o educaţie sănătoasă, o dezvoltare armonioasă a copiilor atât din punct de vedere intelectual, dar şi emoţional sau fizic, dar şi să le ofere acestora posibilitatea să petreacă timp liber alături de copii într-un loc special, respectiv în curtea Senatului României. Nu ratați standul celor de la Asociatia Mocanita Transilvaniei. O echipă de tineri grozavi, cu o determinare fantastică, au luat “locomotiva de coarne” propunându-și să redea turismului Câmpia Transilvaniei, la început prin călătoriile cu trenul cu abur între localitățile Teaca şi Râciu” – a scris Dîncu pe contul său de facebook.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed