”Povestea porcului” Unui bărbat din Olt i s-a furat porcul din curte. Ce au făcut hoții

Unui bărbat din județul Olt i s-a furat porcul din bătătură, în prag de sărbători. Animalul a fost vândut de hoţi în județul Vâlcea.

Totul s-a întâmplat, în weekend, în localitatea Morunglav, din județul Olt, iar bărbatul a cerut imediat ajutorul polițiștilor.

„La data de 26 noiembrie 2023, în jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 85 de ani, din comuna Morunglav, județul Olt, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras o suină. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, în noaptea de 25/26 noiembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în curtea persoanei vătămate, de unde ar fi sustras o suină, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale”, a transmis IPJ Olt.

În urma cercetărilor, hoții au fost identificați, fiind vorba de un tânăr de 28 de ani, din comuna Oboga, și un bărbat de 39 de ani, din comuna Osica de Sus.

Porcul a fost găsit în localitatea Bujoreni din județul Vâlcea, situată la aproximativ 35 kilometri depărtare de comuna din care a fost furat. Povestea a avut un final fericit. Vârstnicul și-a recuperat animalul.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri