AcasăMoney&PeoplePovestea serialului fenomen ”Fauda” de pe Netflix! Ce rol a avut Arnold...

Povestea serialului fenomen ”Fauda” de pe Netflix! Ce rol a avut Arnold Schwarzenegger

Dintre sutele de filme despre război și terorism, Fauda a reușit să capteze milioane de oameni în fața micilor ecrane. Și asta pentru că desfășoară o poveste actuală, problemele complexe ale luptei istorice  arabo-israeliene proiectate din ambele părți ale conflictului care durează de secole.

Un thriller ce prezintă viețile și provocările unei echipe secrete israeliene de combatere a terorismului ce ține, sezon de sezon telespectatorii cu sufletul la gură. Ajunsă la seria a patra, chiar dacă nu beneficiază de bugete colosale precum serialele americane, ”Fauda” (”Haos” în limba arabă) este dezvoltat în baza experienței de luptă a foștilor membri ai Forțelor de Apărare a Israelului, Lior Raz (Doron Kavillio) și Avi Issacharoff (jurnalist, scenarist).

”Fauda” a fost visul celor doi prieteni din copilărie, să ilustreze printr-un proiect de televiziune o poveste cu oamenii implicați și tragediile din zona tensionată în interior și de la granițele Israelului.

Povestea serialului fenomen ”Fauda” de pe Netflix!

Povestea serialului fenomen ”Fauda” de pe Netflix! Doron (Lior Raz) a fost luptător antiterorist în Israel și bodyguard al lui Arnold Schwarzenegger

  În viața reală, Lior Raz s-a înrolat în armată după ce ce și-a văzut iubita de 18 ani ucisă într-un atac terorist. La scurt timp a plecat la Los Angeles, SUA. A ajuns acolo cu 125 de dolari în buzunar. Abilitățile sale l-au condus către munca în securitat. A lucrat ca gardă de corp pentru diverse celebrități, întâi pentru actrița Nastassja Kinski, apoi pentru Arnold Schwarzenegger și fosta sa soție, Maria Shriver. Practic veteranul actor al Hollywood-ului a tras sforile pentru ca viitorul serial să devină o certitudine.

Mulți actori din „Fauda” sunt vedete în Israel. Marina Maximilian și Idan Amedi sunt cântăreți cunoscuți, iar Itzik Cohen e unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie. Shadi Mar’i are o carieră îndelungată în film și televiziune, iar Netta Garti, interpreta lui Gali, soția lui Doron, este o îndrăgită actriță și creatoare de modă.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.