x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(16) "instant-articles"

Preferata VIORICĂI DĂNCILĂ a fost promovată! A început REVOLTA

Judecatoarea Dana Girbovan va deveni presedinte al Curtii de Apel Cluj.

Autor: Mihai Voican | Sursa: AKTUAL24.RO | Publicat: 23.11.2020, 19:44

Judecatoarea Dana Girbovan, propusa de Vioruca Dancila ca ministru al Justitiei, va deveni presedinte al Curtii de Apel Cluj incepand cu data de 1 ianuarie 2021, anunta publicatia clujust.ro.

La concursul pentru functie au mai participat Elena Botezan – fost procuror sef DNA Cluj si Irinel Andrei – fost vicepresedinte al Curtii.

 

„Rugăm hoții să nu fure după ora 18:00”. Mesaj plin de ironii după ce IPJ Harghita și-a anunțat programul

 

 

Potrivit sursei citate, solutionarea contestatiilor la barem nu poate sa schimbe rezultatul de la Cluj, fiind diferenta suficienta de punctaj intre Girbovan si Irinel Andrei. Pe site-ul CSM, candidatii sunt notati cu coduri, de aceea informatiile sunt pe surse. Clasamentul oficial va fi afisat in 7 decembrie.

Dana Girbovan ii succede in functie judecatoarei Denisa Baldean, care a avut doua mandate, iar acum este in concursul de promovare la Inalta Curte.

 

Sectorul 5, agenția de turism a primarului PSD Florea: excursii la Cannes, Ierusalim sau Munchen

 

 

Jurnalistul Mircea Marian are o reactie dura la aflarea vestii privind ascensiunea lui Girbovan

„In loc sa plece, cu decenta, din magistratura, dupa ce s-a inhamat la caruta lui Dragnea si Ciordache, doamna Dana Garbovan s-a protapit la conducerea Curtii de Apel Cluj.

A luat un concurs, dar nu exista pe lumea asta un concurs care sa-ti dea certificat ca n-ai fost o nerusinata, o nerusinata care a vrut sa fie ministru al Justitiei in cel mai tampit si obraznic Guvern pe care l-a avut Romania in ultimii 30 de ani.

O oportunista ieftina, o fomista si o obraznica aflata in slujba unei bande corupte, asta a fost doamna Garbovan. Dar cu tupeu, ne dadea lectii despre statul de drept.

Macar sa fi stat in banca ei dupa ce s-a prabusit regimul pe care l-a slugarit, dar nu se lasa, vrea mai sus.

Astia au fost marii lideri ai magistratilor romani: madame Pivniseru, iubita lui Vlasov, Savonea, colaboratorea lui Ciordache sau aceasta oportunista ieftina, Garbovan. Jenant. Penibil”, a scris Marian pe facebook.

In august 2019, Dana Girbovan, propusa de premierul Viorica Dancila pentru postul de ministru al Justitiei, a anuntatca demisioneaza din magistratura. Membrii Sectiei pentru judecatori din cadrul CSM au decis intr-o sedinta care a durat 30 de secunde, sa aprobe demisia din magistratura a Danei Girbovan.

Ulterior, Klaus Iohannis a anuntat ca a decis respingerea numirii ei in functia de ministru al Justitiei, iar in aceasta situatie Dana Girbovan si-a retras cererea de demisie si a ramas in magistratura.