Banca de joburi, prima reţea naţională de franciză cu capital românesc

Conform reprezentanților Banca de joburi, accesul este disponibil tuturor antreprenorilor interesaţi să investească într-un business profitabil, într-un sector aflat în continuă creştere.

 

Programul se adresează atât agenţiilor de recrutare care aleg să desfăşoare activitatea într-un cadru profesional, cât şi altor întreprinzători care sunt interesaţi să dezvolte o afacere profesionistă în industria resurselor umane.

 

Profilul candidatilor eligibili pentru intrarea în reţeaua de franciză include dar nu se limitează la următoarele cerinţe:
Antreprenori care să deţină cel puţin o afacere profitabilă, de mai mult de 3 ani, sau care au experienţă în domeniul resurselor umane, sau agenţii de recrutare şi plasare a forţei de muncă. Obligaţia ca antreprenorul, în calitate de asociat/administrator al firmei francizate, să nu mai deţină calitatea de acţionar sau administrator într-o altă companie cu acelaşi domeniu de activitate. Sediul propus să fie situat într-o localitate cu peste 70.000 locuitori, într-o zonă cunoscută, cu acces uşor, recomandabil într-o clădire de birouri sau într-o zonă cu aglomeraţie urbană.

 

Taxa pentru franciză simplă este de 5.000 Euro + TVA, taxa pentru franciză cu exclusivitate teritorială (Area Developer) este de 10.000 Euro + TVA, iar taxa pentru Master francizaţi este de 15.000 Euro + TVA. În ceea ce priveşte investiţia iniţială, pentru o franciză simplă ar fi necesară suma de aproximativ 15.000 Euro + TVA. Aceasta include: plata taxei de franciză simplă, investiţiile necesare pentru amenajarea locaţiei şi achiziţionarea echipamentelor necesare derulării activităţii, costurile cu închirierea unui sediu de minim 40 mp şi cheltuielile lunare anticipate pentru plata salariilor membrilor echipei în primele 2 luni de activitate.

 

Pentru a vă trimite candidatura de aderare la reţeaua de franciză a Băncii de Joburi puteţi accesa formularul de înscriere online disponibil aici www.bancadejoburi.ro/content/view/formular-inscriere-franciza sau puteţi apela numerele de telefon: 0722 684 934 sau 0726 758 647

Informaţii suplimentare despre reţeaua de franciză pot fi accesate pe site-ul http://www.bancadejoburi.ro/content/view/descriere-franciza, sau la cerere pe emailul [email protected]

 

„Volumul mare al proiectelor de recrutare pe care le desfăşurăm impune dezvoltarea pe orizontală a brandului nostru, prin crearea unui sistem de franciză. În cei 13 ani de activitate am acumulat experienţa şi know-how-ul necesare implementării unei formule de afaceri de succes, care poate fi predată mai departe tuturor celor care sunt interesaţi de domeniul recrutării forţei de muncă. Francizatul beneficiază aşadar nu numai de o bază solidă de cunoştinţe, dar primeşte acces şi la proiectele de recrutare din ce în ce mai ample pregătite de noi pentru perioada următoare.”, spune Bogdan Filip, General Manager – Banca de Joburi

 

Dacă dispuneţi de o sumă de bani şi doriţi să începeţi un business profitabil, aderarea la o reţea de franciză vă oferă avantajul obţinerii unei afaceri la cheie. Astfel, beneficiaţi de protecţia umbrelei unui brand deja cunoscut pe piaţă, plus accesul la toate resursele şi informaţiile necesare obţinerii unui profit încă din prima lună de activitate.

Pentru informaţii suplimentare accesaţi site-ul www.bancadejoburi.ro

 

Despre Banca de Joburi

Banca de Joburi este o agenţie de recrutare şi plasare a forţei de muncă în străinătate, cu sediul în oraşul Braşov, România şi cu o vechime de 13 ani, care dispune de o paletă largă de oferte de muncă. Pe lângă medierea de joburi în străinătate, compania noastră oferă consultanţă, orientare în carieră, pregătirea tuturor formelor legale pentru obţinerea permiselor de lucru în ţările cu restricţii şi monitorizează candidaţii pe întreaga durată a contractelor, oferind un serviciu de asistenţă continuă. De asemenea, dispunem de programe atrăgătoare de muncă în ţări de mare interes pentru români, dar în care accesul pe piaţa muncii se face dificil datorită restricţiilor impuse (Anglia, Germania, Italia). Fiind una din cele mai active şi longevive agenţii de recrutare şi ocupare a forţei de muncă din România, Banca de Joburi este dedicată creării constante a noi oportunităţi legale de angajare în străinătate.

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed