Primarul PSD al Focșaniului amenință: ”Poate vă lovește un tractor pe stradă”

0

Primarul din Focsani, Cristi Misaila (PSD), i-a spus, vineri, viceprimarului Ana Maria Dimitriu ”poate va loveste un tractor pe strada”, in momentul in care aceasta acuza administratia locala ca a cumparat tractoare la preturi mai mari decat ale pietei. PNL Vrancea a transmis ca ”amenintarile de orice fel si limbajul violent nu au ce cauta in administratia publica locala” si a cerut primarului sa-i prezinte scuze viceprimarului. Cristi Misaila a declarat, pentru News.ro ca nu intentioneaza sa-si ceara scuze.

 

Spitalul Foișor devine spital Covid-19! Scene dure cu pacienții pe targă sau în cărucioare

 

 

Viceprimarul Ana Maria Dimitriu a atras atentia ca municipalitatea a achizitionat tractoare la un pret mult mai mare decat pretul pietei, mai exact la 150.000 de euro cand pe piata ar fi autovehicule de acest gen la 70.000 de euro.

In acel moment, primarul Misaila a spus, conform filmarii facute publice de PNL Vrancea: „Poate va loveste vreun tractor pe strada. Poate da intamplator peste dvs.!”

”E o amenintare? Foarte bine”, a raspuns viceprimarul.

PNL Vrancea a criticat gestul primarului.

 

Când se redeschid sălile de FITNESS. Vești proaste pentru mii de români

 

 

„Partidul National Liberal Filiala Vrancea protesteaza in mod ferm impotriva manifestarilor extreme, care vizeaza viata persoanei, manifestari de care a dat dovada primarul municipiului Focsani, Cristi Valentin Misaila (PSD), in sedinta extraordinara a Consiliului Local de astazi. In lipsa unor argumente, primarul Misaila a trecut la amenintari la adresa doamnei viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL), careia i-a transmis ca ar putea fi lovita de tractoarele de la CUP Salubritate pe strada”, transmite PNL Vrancea.

„Am fost amenintata in cel mai dureros mod cu putinta. Sa te ameninte cineva cu moartea, chiar si indirect, mi se pare o chestiune inacceptabila. Este prima data in viata mea cand primesc o astfel de amenintare”, a declarant, la randul sau, viceprimarul Ana-Maria Dimitriu.

PNL Vrancea ii solicita primarului Focsaniului sa-si ceara scuze public: „Nu este intaia oara, insa, cand primarul Misaila o ameninta pe doamna viceprimar, insa de data aceasta a depasit orice limita. Amenintarile de orice fel si limbajul violent nu au ce cauta in administratia publica locala. PNL Vrancea ii solicita primarului Misaila sa-si ceara scuze in mod public pentru amenintarile proferate in sedinta de Consiliu Local de astazi!”.

 

Primarul PSD a refuzat sa-si ceara scuze.

”Doamna viceprimar nu are decat un singur scop sa ma instige de fiecare data si de a folosi tot felul de acuzatii nefondate. Acum a adus acuzatii grave la o societate a a Consiliului Local care a demarat un proiect de dotari cu utilaje necesare intretinerii si salubrizarii stradale, a avut loc o achizitie de tractoare utilate cu toate accesoriile necesare, tractoare care fi vazute zilnic de catre toti locuitorii lucrand pe strazi iar dumneaei ne acuza ca vrem sa ne apucam de arat.

I-am zis doamna daca nu le-ati vazut pana acum poate o sa le vedeti cand va veti lovi de unu sau cand unul va da intamplator peste dumneavoastra, nicidecum nu a fost o amenintare. I-am zis daca mergeti cu capul in jos si nu le-ati vazut pana acum atunci nu va puteti numi viceprimar. Eu nu-mi voi cere niciodata scuze. Ea sa isi ceara scuze pentru ca nu stiu cum isi permite, in calitate de presedinte de sedinta, fara nici un drept legal sa imi ceara sa ies afara din sedinta. De 3-4 ori mi-a spus sa parasesc sala”, a declarat Cristi Misaila, pentru News.ro.

Tensiunile dintre primarul Focsaniului Cristi Misaila si viceprimarul liberal Ana Maria Dimitriu treneaza de mai multa vreme.

De altfel, recent, edilul-sef al orasului a redus atributiile viceprimarilor, pe motiv ca nu au suficienta experienta in a gestiona toate problemele care le reveneau.