Primii bani făcuți din actorie de Brânzoi, înainte să devină vedeta Las Fierbinți

Numele lui Brânzoi, personajul din Las Fierbinți, a devenit unul des întâlnit în glumele românilor. Fapt ce l-a transformat pe Ion Ionuț Ciocia dintr-un actor de teatru pentru copii, într-o populară vedetă de televiziune.

Grație popularului serial de televiziune în care apare din primul episod, actorul vârstă de 51 de ani, și-a sporit nu numai celebritatea ci și contul. Primii săi bani la teatru au fost 10 doalari pentru trei spectacole, iar acum, după 11 ani de aventuri în ”Las Fierbinți” și 450 de episoade, Brânzoi se poate lăuda cu o avere frumușică.

Care au fost primii bani făcuți din actorie de Brânzoi! ”Tot în prima zi de filmare ne-am dat seama că personajul meu nu avea nume. Dragoș Buliga, regizorul pe atunci al serialului, ne-a întrebat pe toți cum am dori să mă cheme pe mine. Bobiță m-a botezat, avea el pe unul în sat la ei, Brânzoi îl chema. Așa s-a născut numele meu”, povestește Ionuț Ciocia, care, înainte de Las Fierbinți, a scris și jucat în multe piese de teatru pentru copii.

Majoritatea puse în scenă la Ion Creangă din București. De asemenea, a scris multe scenete pentru grupul umoristic Vouă, unde a fost coleg cu Radu Gabriel și Gheorghe Ifrim. ”Primii bani pe scenă?  S-a întâmplat în anul întâi de facultate, am jucat la Odeon în ”Dragostea mea, Electra”. Am câștigat vreo 10 dolari pe trei spectacole și le-am luat ceva alor mei”, recunoaște Ionuț Ciocia.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed