AcasăEconomiePrimul hotel Hilton din Braşov se va deschide în 2024, sub brandul...

Primul hotel Hilton din Braşov se va deschide în 2024, sub brandul DoubleTree by Hilton

Acesta este cel de-al cincilea Double Tree by Hilton hotel în România. Hilton operează acum 10 hoteluri în România, sub trei branduri – Hampton, DoubleTree şi Athenee Palace, în Oradea, Iaşi, Bucureşti, Cluj, Sibiu şi Sighişoara.

”Hilton (NYSE: HLT) a confirmat astăzi extinderea semnificativă a portofoliului DoubleTree by Hilton, anunţând şase noi hoteluri europene în Italia, Franţa, România, Ungaria, Olanda şi Germania. DoubleTree, marca Hilton cu servicii complete, a înregistrat cea mai rapidă creştere în Europa, 37 de hoteluri fiind preconizate să se deschidă în regiune în următorii cinci ani”, a anunţat Hilton.

Hotelurile se alătură celor peste 120 de proprietăţi DoubleTree by Hilton care operează în prezent în Europa.

„De la sosirea sa în Europa în 2008, DoubleTree by Hilton a fost în mod constant un exemplu de dezvoltare a segmentului de lux european, operând acum în 19 ţări cu intenţia de a intra în alte şapte ţări în următorii ani. Hilton a ajuns la 600 de hoteluri în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, 140 dintre acestea fiind sub denumirea DoubleTree by Hilton, iar aceste şase hoteluri sunt localizate strategic pentru a valorifica creşterea la nivelul preferinţelor clienţilor şi cerinţelor companiilor, marcând totodată intrarea Hilton în noi destinaţii”, spune Patrick Fitzgibbon, vicepreşedinte senior, dezvoltare, EMEA, Hilton.

DoubleTree by Hilton Brasov City Centre va deveni primul hotel Hilton din Braşov, cel mai vizitat oraş al României după Bucureşti. Hotelul de lux va fi situat ideal chiar în centrul Braşovului, oferind acces facil la cele şase parcuri industriale ale oraşului şi la vechiul oraş istoric pentru a atrage turiştii veniţi pentru afaceri sau agrement.

Programat în prezent să se deschidă în 2024, facilităţile sale vor include un bar pe acoperiş, un cazinou cu intrare separată, spaţii pentru reuniuni, precum şi un centru de fitness şi wellness. Proprietatea va opera în baza unui acord de gestiune dintre Hilton şi Crown Venus Residence Estate SRL.

De la intrarea sa în Europa în 2008, Hilton a continuat să îşi dezvolte brandul DoubleTree by Hilton pentru a răspunde cererilor de pe piaţa hotelurilor de lux şi anul trecut a deschis 10 hoteluri în oraşe precum Londra, Frankfurt şi Bruxelles. DoubleTree by Hilton este marca de lux Hilton cu cea mai rapidă creştere în Europa şi preconizează să inaugureze încă 24 de hoteluri în următorii doi ani, hoteluri care se vor alătura celor peste 120 de proprietăţi deja prezente în regiune.

Hilton este o importantă companie globală de ospitalitate cu un portofoliu de 18 mărci de talie mondială ce include peste 6.700 de proprietăţi şi mai bine de 1 milion de camere, în 122 de ţări şi teritorii. Hilton a întâmpinat peste 3 miliarde de oaspeţi în istoria sa de peste 100 de ani.

DoubleTree by Hilton este un  portofoliu global format din peste 615 hoteluri cu mai bine de 142.000 de camere în 50 de ţări şi teritorii.


 

Ultimele Articole