Primul Revelion la Antena 1 fără Dan Negru! Cine îi va lua locul

0

Primul Revelion la Antena 1 fără Dan Negru! În locul ”regelui audiențelor”, postul ce a fost lider de audiență în programele din nopțile dintre ani, postul apelează la Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, asistați de popularul personaj Nea Marin.

 Așa cum a obișnuit în ultimele două decenii, Antena 1 aduce în fața telespectatorilor o galerie amplă de vedete ale muzicii și umorului de Revelion. Însă, cu adevărat speciale în programele postului sunt surprizele de Crăciun, nu din noaptea dintre ani.

Primul Revelion la Antena 1 fără Dan Negru! La sfârșit de an, postul care a fost lider de piață 21 de ani consecutivi nu mizează pe noaptea dintre ani

Dacă Pro TV va difuza ”Singur acasă” 1 și 2, Antena 1 va difuza următoarele continuări ale filmului de succes, ”Singur acasă” 3 și 4 (Taking Back the House”)* În ajunul Crăciunului, va fi difuzată animația ”Polar Expres” (13.30) iar seara o ediție special a ”Te cunosc de undeva”* De la 23.55 va fi difuzat ultimul concert de Crăciun al lui Ștefan Bănică Jr. , una dintre cele mai complexe producții muzicale  românești* În ziua de Crăciun, Antena 1 a pregătit o ediţie specială „iUmor” în care la masa juriului, alături de Delia, Costel şi Cheloo se va aşeza nimeni altul decât însuși Moş Crăciun. Pe scena emisiunii de umor își vor face apariția Anca Serea, Ștefana Badiu, Nicolai Tand.

Primul Crăciun cu curent electric din viața unor români nevoiași! Asociația Energia Inteligentă a aprins lumina în cătune izolate din Munții Gurghiului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.