Prințul Harry și Meghan Markle primesc 30 milioane lire sterline pentru a produce podcasturi

0
97

Prințul Harry și Meghan Markle primesc 30 milioane lire sterline pentru a produce și găzdui podcasturi.

La un an după ce a decis să se distanțeze de monarhie și să se mute în SUA, afacerile ducelui de Sussex au explodat. Harry și Meghan, care au devenit din nou părinți, au încheiat acorduri de zeci de milioane. Dacă Meghan Markle a obținut un avans de 500.000 lire sterline pentru a-și găsi mai repede inspirația pentru prima sa carte, ”The Bench”, una dedicată copiilor (a fost lansat pe 8 iunie a.c.), Prințul Harry a dat lovitura cu două contracte fabuloase.în care își folosește imaginea. După interviul ce s-a lăsat cu scandal, dar de mare succes, pe care l-au dat contracost lui Oprah Winfrey, cei doi vor produce și găzdui o serie de podcasturi online.

Acesta este cea mai scumpă mașină înmatriculată de un român! Un Bugatti Veyron va număra gropile din București

Prințul Harry și Meghan Markle primesc 30 milioane lire sterline pentru a produce și găzdui podcasturi

Nu mai puțin de 112 milioane lire sterline va primi Harry de la Netflix. La cel mai important canal de streaming TV, ducele va avea rolul de producător executiv pentru o serie de documentare. Anul trecut, ducii de Sussex, prinţul Harry şi Meghan Markle au anunțat că el și soția sa vor să fie pe cont propriu și să nu mai participe activ la evenimentele casei regale. Vestea a șocat atât familia regală, cât și pe britanici, care au cerut ca nepotul reginei și soția lui să nu mai primească bani publici. Însă, chiar dacă au rămas fără suport financiar, se descurcă de minune.

Anul acesta, Harry a cumpărat pentru familia sa și o proprietate somptuoasă în Montecito, Santa Barbara, pe care ar fi dat circa 11 milioane lire sterline.

După cinci divorțuri cu scandal, Silviu Prigoană obligat de instanță să petreacă alături de fosta sa soție