Bombă pe piața media! Pro TV nu va mai difuza meciurile naționalei. Cine va transmite partidele în următorii 4 ani

Pro TV nu va mai difuza meciurile naționalei. Două posturi de televiziune concurente au câștigat drepturile de difuzare. Meciurile rămase din campania de calificare pentru Campionatul Mondial, șapte la număr, sunt ultimele pe care iubitorii fotbalului le vor vedea la Pro TV.

Deși postul care difuzează zilele acestea Campionatul European 2020 nu a mai câștigat drepturile pentru perioada 2022-2025, urmând ca meciurile selecționatei României din preliminarele Euro 2024 și Campionatul Mondial din 2026 să fie difuzate de două televiziuni de acoperire națională.

George Mihăiță, beat la volan! Actorul a provocat un accident VIDEO

Pro TV nu va mai difuza meciurile naționalei! Se pare că Prima TV și Antena 1 au câștigat drepturile de difuzare

”Pachetul pe care l-au adjudecat cele două stații includ un total de peste 30 de meciuri, în 3 competiții. Este vorba de preliminariile Campionatului European 2024, care va fi găzduit de Germania, calificările pentru Mondialul din 2026, care se va disputa în SUA, Mexic și Canada, dar și două ediții de Liga Națiunilor (2022 și 2024), conform GSP. Cele două posturi nu vor transmite simultan jocurile, vor împărți partidele. Se pare că meciurile Naționalei României se vor muta la Antena 1 și Prima TV.

În schimb, meciurile naționalei mici din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor putea fi vizionate la TVR.

Popularul solist de folclor Petrică Mâțu Stoian s-a apucat de cultivat căpșuni

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed