ProTV readuce ”Clanul”. Primul sezon al superproducției a fost lider absolut de audiență

0

Pro TV readuce Clanul  în programele sale, serialul  de televiziune al cărui prim sezon a fost lider absolut de audiență.

 După un prim sezon ce s-a încheiat cu multă tensiune și suspans, postul de televiziune anunță un nou sezon al superproducției despre lupta dintre bine și rău, în cazul scenariului serialului, poliție și mafie. Serie nouă care va începe duminică, 19 februarie a.c.

„Suntem foarte entuziasmați să împărtășim noutățile despre sezonul doi din serialul Clanul. Primul sezon a avut un succes enorm, atât din punctul de vedere al audienței, cât și al criticilor așa că nu vom dezamăgi cu noul sezon. CLANUL, sezonul 2, va fi ultima piesă din grila noastră de primăvară după lansarea ”Survivor”, a spus Antonii Mangovdirector de programe la PRO TV.

ProTV readuce ”Clanul” din 19 februarie

”Avem parte de 2 lumi savuroase aş spune eu, care sunt foarte puţin cunoscure publicului larg: grupările de crimă organizată, lumea mafiei şi lumea poliţiei. Ştim despre aceste lumi, auzim despre ele, dar nu cunoaştem interiorul lor”, spune Anghel Damian,  cel ce a adaptat serialul ”Clanul”, unul bazat pe succesul de televiziune turcesc ”Icerde”.

Primul sezon al serialului ”Clanul” a fost lider de audiență. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au simțit suspansul, iar în minutul de aur, la ora 21:27, peste 1.5 milioane de telespectatori alegeau să urmărească serialul în distribuția căruia se află: Șerban Pavlu, George Mihăiță, Anghel Damian, Denis Hanganu, George Ivașcu și Carmen Tănase.

Gemenele folclorului maramureșean, solistele Suzana și Daciana Vlad au făcut o pensiune din casa bunicilor, veche de 150 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.