PSD, la sfat cu sindicatele. Ciolacu susține că sunt bani pentru creșterea salariilor

La întâlnire va participa și fostul ministru social-democrat al Muncii, Marius Budăi. Printre șefii de sindicate care vor fi prezenți la consultări se numără Dumitru Costin, președinte Blocul Național Sindical, și Bogdan Hossu, președinte Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa.

 

 

Un primar PSD, OMAGIU de ziua de naștere a lui CEAUȘESCU: „Ţara de azi mai este doar umbra ţării pe care aţi lăsat-o“

 

 

Liderul PSD susține că există bani pentru majorarea salariilor și a pensiilor, cât și pentru dublarea alocațiilor. Ciolacu deschide astfel consultările cu sindicaliștii prin prezentarea datelor preliminare ale alternativei de buget pe care o propune PSD. Discuțiile cu sindicaliștii din domeniile alimentar, sanitar, educație, transporturi, poliție  vor avea loc atât în format online, cât și fizic, a anunțat PSD, într-un comunicat de presă.

 

 

REVOLUȚIA din PNL ia o pauză! Se așteaptă un semn de la COTROCENI

 

 

Președintele PSD a anunțat că îi va invita la consultări pe sindicaliștii care deja au declanșat proteste în această lună și care continuă și în februarie, din cauza bugetului propus de Guvernul Cîțu. O formă finală a bugetului este așteptată în această săptămână, urmând apoi să intre la dezbateri în Parlament.

 

Într-un mesaj transmis luni, Marcel Ciolacu susține că actualul guvern nu vrea să majoreze pensiile și salariile, promovând austeritatea în timp ce „prețurile la alimente și energie au explodat”.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed