Odinioară vedetă cu primul grup dance masculin, astăzi patron de local. Radu Cernăuțan mixează acum smoothie-uri la blender

În urmă cu 25 de ani, Radu Cernăuțan punea bazele primului grup masculin dance, ‘N5, supranumit Backstreet Boys de România. A rămas în tot acest timp în muzică producător muzical, dj la multe posturi de radio centrale și, extra, și-a deschis propria afacere.

Radu Konstantin Cernăuțan (42 de ani) deține o cochetă cafenea în Corbeanca, în cadrul unui popular spațiu comercial local. Un local popular nu doar prin sortimentele felurite de cafea ci și datorită sucurilor de fructe pasate (smoothie-uri). În ultimii 15 ani, muzicianul,  pe numele său complet Radu Constantin Cernăuțean, a susținut sute de concerte alături de Sorin Seniuc, fostul său coleg din ‘N5 și de Alexandra Ungureanu, împreună lansând zeci de succese muzicale (”Aprinde dragostea”, ”Inima mea”, ”Nu am aripi”, ”I Need U More”, ”C’est La Vie” ori ”Cuvinte”).

Johnny Depp, câștig în procesul de defăimare cu fosta sa soție. Va primi despăgubiri de 15 milioane $

Odinioară vedetă cu primul grup dance masculin, astăzi patron de local. Radu Cernăuțan mixează acum smoothieuri la blender

Pauza concertistică forțată pe care lumea muzicală la modul general a luat-o odată cu restricțiile cauzate de pandemie, l-a convins pe Konstantin să se ocupe și de alte proiecte în afara studioului muzical.

Așa s-a născut micuța cafenea din Corbeanca unde fostul iubit al Cristinei Dochianu, pe atunci vedeta știrilor sportive Antena 1, petrece mult timp.

Irinel Columbeanu primește facturi la curent pentru vila sa care a ars din temelii în 2020

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed