Raed Arafat s-a vaccinat împotriva Covid-19 la TV. Urmează Iohannis, dar nu va fi public momentul

0
3
Raed Arafat s-a vaccinat împotriva Covid-19 la TV. Urmează Iohannis, dar nu va fi public momentul

Arafat s-a vaccinat la Spitalul ”Dimitrie Gerota” din subordinea Ministerului de Interne, împreună cu mai mulți angajați ai IGSU.

 

Pediatrul Craiu, despre efectele închiderii școlilor: Vedem tot mai des adolescenți cu tentative de suicid

 

Medicii și personalul sanitar sunt cei care sunt vaccinați în prima etapă a campaniei de vaccinare, aflată acum în desfășurare.

 

Al doilea vaccin, adică rapelul, va fi făcut pe 1 februarie în cazul lui Arafat.

 

„Trebuie să vedem care sunt motivele pentru care unii medici refuză să se vaccineze. Cei care amână au varii motive, nu intrăm în ele. Unii poate vor să mai aștepte, alții poate vor să vadă ce se întâmplă”, a declarat Raed Arafat referitor la medicii care refuză vaccinarea.

 

El a precizat că și în cadrul IGSU „sunt 4, 5 colegi care nu vor să se vaccineze. 2 au fost recent testați pozitiv, iar ceilalți vor mai multe informații”.

 

„Pentru mine campania de vaccinare merge bine, stăm bine, nu e nici cel mai bine din Europa, nici cel mai prost”, a mai spus șeful IGSU referitor la desfășurarea campaniei de vaccinare din țară.

 

Președintele Klaus Iohannis urmează să se vaccineze în perioada următoare, în etapa a doua, însă potrivit unor surse, momentul nu va fi public.