AcasăActualitateRaed Arafat vorbește despre libertatea pe care o vor avea românii de...

Raed Arafat vorbește despre libertatea pe care o vor avea românii de Paște

„Speranţa noastră esre să se ajungă să fie mult mai bine decât anul trecut, adică să nu se sărbătorească în sensul cum s-a sărbătorit anul trecut, ci mult mai bine şi mai aproape de normalitate. Normal că aceste lucruri pot fi discutate. Nu vin acum să spun că va fi aşa sau va fi aşa. Asta nu e o decizie pe care o ia doctorul Arafat, e o decizie care se discută, care se ia ca de obicei la nivelul Grupului tehnico-ştiinţific, care propune la nivelul CNSU şi aşa mai departe”, a declarat Raed Arafat, la Digi 24, referindu-se la perioada sărbătorilor de Paşte.

 

 

Mărturia unei balerine românce după vaccinarea cu AstraZeneca: Soțul m-a resuscitat. Striga: respiră!

 

 

 

Arafat a adăugat că totul depinde de situaţia epidemiologică, transmite News.ro.

 

„Speranţa noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde şi de situaţia epidemiologică şi de toate celelalte aspecte, dar să vin să spun că mutăm ora şi schimbăm slujba, aşa ceva vă daţi seama că sunt bazaconii”, a mai declarat Arafat.

 

Secretarul de stat a precizat că în unele zone care ar putea fi de Paşte în carantină, ar putea fi luate unele măsuri speciale.

 

„Este posibil, dacă există zone mult mai afectate şi situaţia în ele mult mai gravă, să fie alte măsuri luate. Sperăm să ajungem la Paşti să avem o situaţie mai normală, dar dacă sunt zone sub carantină, care sunt mai afectate, poate că acolo vor fi măsuri speciale, se vor adapta măsurile pentru noaptea Paştelui, dar nu mă grăbesc să mă pronunţ eu”, a declarat Raed Arafat.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că cifrele privind evoluţia pandemiei de COVID – 19 sunt îngrijorătoare, dar a dat asigurări că autorităţile nu au în vedere un lockdown de Paşte.

 

Ultimele Articole