Ramona Gabor și-a lansat propria linie de parfumuri în EAU

Ramona, sora Monicăi Gabor a luat-o de la zero în Emiratele Arabe Unite, unde își croiește un drum profesional, departe de țară. Fosta asistentă a lui Dan Capatos, a început o nouă viață în cosmopolitul Ras al-Khaimah, loc unde a avut multe contracte de imagine, și a dezvoltat o afacere în domeniul beauty ce ”miroase” frumos.
Fostul fotomodel și-a lansat propria linie de parfumuri orientale ce-i poartă numele, Gabor Prive.  ”Sunt parfumuri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo doi ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult”, spune despre ocupația sa  Ramona Gabor. Parfumurile sale, deloc ieftine (prețurile încep de la 882 lei/10 ml) poti fi achiziționate și online din orice colț al lumii.

Ramona Gabor și-a lansat propria linie de parfumuri în EAU

Ilie Năstase, aniversare cu scandal. Soția fostului mare tenismen și-a ieșit din pepeni

Ramona Gabor și-a lansat propria linie de parfumuri în Dubai. ”Inițial mă gândeam să poarte numele mamei mele, să îmi amintească de ea”
“Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental”, adaugă frumoasa româncă  (32 de ani) care, în prezent comercializează 10 parfumuri diferite.

Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil. De ce au luat acestă grea decizie copii artistului

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri