x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(7) "politic"

Ramona Ioana Bruynseels, mesaj pentru Ludovic Orban: Haideți să redeschidem școlile!

Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPU (social-liberal) pentru Senatul României, i-a transmis un mesaj premierului Orban, prin care îi cere redeschiderea școlilor, după ce pentru o astfel de direcție a pledat și directorul pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 20.11.2020, 16:01

Liderul umanist afirmă că școala în sens clasic este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și, printr-o astfel de măsură, Ludovic Orban ar demonstra că ascultă și care sunt dorințele românilor.

„Copiii trebuie să meargă la școală, pentru a se dezvolta armonios. La Iași am avut o decizie istorică a judecătorilor, care au anulat măsura suspendării cursurilor școlare. Domnule Orban, nu ascultați oare ce spun și experții, și oamenii, și copiii, că totuși ar fi bine să meargă la școală? Aplecați puțin urechea și la dorințele poporului, pentru că în acest fel veți dovedi că sunteți acolo ca să îi reprezentați pe oameni. Deschideți școlile, haideți să trimitem copiii la școală, pentru că în acest fel România ar avea o șansă și în viitor”, spune Ramona Ioana Bruynseels.