Războiul plagiatului dintre Niculina Stoican și Olguța Berbec. Judecătorii au dat primul verdict

Olguţa Berbec şi Niculina Stoican au aflat, recent, verdictul magistraţilor, după trei ani petrecuţi prin tribunale. Olguța Berbec a acuzat-o pe Niculina Stoican că i-a „furat” o melodie, drept pentru care a acționat-o în judecată în speranţa că magistraţii o vor obliga pe aceasta să șteargă piesa de pe canalele media.

În prima instanță, judecătorii i-au dat câștig de cauză Niculinei Stoican.

„Este pentru mine o bucurie, dar nu este deloc confortabil. Cred că, în lumea asta, sunt probleme mult mai mari și mai delicate care trebuiesc tranșate de instanțele judecătorești. Eu mulțumesc instanței că a avut răbdarea și deschiderea necesară să se uite și să ceară dovezi și probe, ca să poată ajunge la o concluzie într-o speță care este destul de delicată. Cântecul popular nu este nici al meu, nici al Olguței Berbec, variantele sunt ale noastre, tocmai de aceea cântecul popular este proaspăt și în zilele noastre”, a mărturisit Niculina Stoican, pentru Antena Stars.

Olguța Berbec a subliniat faptul că procesul nu s-a încheiat și că este prea devreme să se vorbească despre un câștigător sau un învins.

„Este o primă luptă, că procesul nu s-a încheiat. Prin urmare, nu putem vorbi despre un câștigător sau un învins. Oricum am văzut că în obiceiul Niculinei Stoican este o tactică așa, la 2-3 luni se anunță câștigătoare. Mă gândesc că e din cauză că are mai multe procese și nu știe care se încheie, la care câștigă sau la care pierde. Acesta nu s-a încheiat. Merge înainte și adevărul va ieși la iveală. (…) Se știe că acel cântec este al meu și a apărut în 2015 și apoi, după 5-6 ani, Niculina Stoican îl imprimă cu alte versuri”, a spus Olguța Berbec.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri