Răzvan Simion se însoară. Când are loc nunta vedetei de televiziune cu Daliana, cea care i-a devenit și parteneră în afaceri, și ce buget generos are

Bat clopotele de nuntă pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan, frumoasa sa iubită.

Cel care alături de Dani Oțil formează cel mai longeviv cuplu de prezentatori de televiziune de la noi, Simion (42 ani) ne anunță că se ocupă de minuțios de pregătirile de nuntă. Eveniment ce va avea loc în prima parte a anului viitor. Răzvan Simion a ținut să elimie zvonurile conform cărora s-ar fi căsătorit în Mexic, iar luna de miere au petrecut-o în Japonia. ”A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs”, afirmă Răzvan Simion, care a mai avut o căsnicie ce a durat 15 ani, și are doi copii, Ianca și Tudor Ștefan.

Matinalul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Răzvan Simion se însoară! Împreună de mai bine de doi ani, Răzvan Simion și Daliana Răducan fac o echipă profitabilă și în mediul online, unde desfășoară mai multe contracte de publicitate.

Simion are bani puși de-oparte pentru o nuntă așa cum își dorește. Conform ultimului bilanț contabil, firma pe profit a matinalului de la Antena 1 a obținut în ultimul an fiscal o cifră de afaceri de aproape 1,4 milioane de lei (aproape 300.000 de euro), și a raportat un profit net de 344.000 de lei (circa 70.000 de euro).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed