AcasăMoney&PeopleNoul bucătar de la ”Neatza cu Razvan și Dani”, conduce o afacere...

Noul bucătar de la ”Neatza cu Razvan și Dani”, conduce o afacere dulce. Vinde tarte de sute de mii de euro anual

”Neatza cu Razvan și Dani” are un nou bucătar. Telespectatorii au făcut cunoștință astăzi cu noul colaborator al celui mai popular program matinal de divertisment, Radu Darie.

Dincolo de talentul și originalitatea sa în laboratorul său de cofetărie, chef-ul a făcut din pasiunea sa o adevărată afacere, fiind în spate unui mare brand în industria patiserii. Cel ce și-a făcut astăzi debutul în galeria chef-ilor profesioniști de la matinalul Antena 1 are o carieră de succes în domeniul patiseriei. Radu Darie a pus bazele unui brand de tarte, rețete la care a lucrat inspirându-se din multe călătorii și experiențe culinare, și are vânzări de sute de mii de euro pe an și 120 de rețete de tarte și alte produse de patiserie.

Noul bucătar de la ”Neatza cu Razvan și Dani”, conduce o afacere de milioane. Vinde tarte de sute de mii de euro anual

Afacere matrimonială! Câștigătorii ”Mireasa” s-au despărțit după 5 luni de căsnicie. S-au ales cu 40.000 euro

Noul bucătar de la ”Neatza cu Razvan și Dani”, conduce o afacere de milioane. Vinde tarte de sute de mii de euro anual

”Provocările reprezintă sarea și piperul în viața unui antreprenor. Activez în industria ospitalității de peste 14 ani și îmi dau seama, odată cu trecerea anilor, că experiența zilnică la locul de muncă, calificarea pe ‘câmpul de luptă’, sunt singurele cărți de business ce te pot ajuta să găsești soluțiile necesare depășirii oricărui obstacol”, spune Radu Darie, care a deschis recent și o pizzerie, tot în București. În ciuda succesului, noul chef de la Antena 1 nu vizualizează o extindere în alte orașe și refuză cererile de franciză.

Ianna Novac deschide Academia de Canto. Este o afacere de familie a sopranei pop opera

 

Ultimele Articole