AcasăMoney&PeopleReghecampf, cu ochiul  vânăt și umflat la botezul fiului său. A organizat...

Reghecampf, cu ochiul  vânăt și umflat la botezul fiului său. A organizat o petrecere opulentă după ce s-a încăierat cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a apărut cu ochiul vânăt și umflat la botezul fiului său. Ieri, antrenorul a organizat o petrecere de lux pentru băiețelul său și al Corinei Caciuc.

Asta după ce, cu două zile în urmă s-a încăierat cu fosta soție, Anamaria Prodan, amândoi alegându-se cu dosare penale. Chiar dacă au primit și ordine de restricție, precaut, Reghecampf a schimbat în ultimul moment biserica unde urma să fie creștinat micuțul Liam.

Reghecampf nu a ascus urmările altercației cu efervescenta sa fostă soție, ochiul vânăt fiind ușor mascat de o pereche de ochelari. Antrenorul echipei Neftchi Baku din Azerbaidjan a pozat cu zâmbetul pe buze și relaxat la biserică și la petrecerea găzduită de un restaurant exclusivist din nordul Capitalei, special decorat pentru eveniment.

Dida Drăgan a împlinit 75 de ani! ”Nu o să mă retrag niciodată din muzică”

Reghecampf, cu ochiul  vânăt și umflat la botezul fiului său

Invitații s-au delectate cu mâncăruri alese, dar și muzică live, responsabili cu ambientul sonor fiind Marius Mihalache Band, Fata cu Vioara, o trupă de cover-uri, dar și manele, Costel Biju fiind un cântăreț ce a însoțit multe petreceri ale fotbaliștilor. Absent la botezul lui Liam Reghecampf a fost Laurențiu Jr., băiatul antrenorului și al Anamariei Prodan.

„Îmi e dor de tine, Bebe. Trebuia să fii cu noi! Abia aștept să îl vezi pe frățiorul nostru mai mic”, a scris Luca Reghecampf, băiatul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

O mai țineți minte pe Anamaria Ferentz, cântăreața despre care se spunea că ar fi avut o relație sentimentală cu Ion Țiriac?


Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.