x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Regina Elisabeta a II-a și prințul consort Philip s-au vaccinat anti-COVID-19. Suveranii de la Buckingham au 94, respectiv 99 ani

Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh, Prințul Philip s-au vaccinat anti-COVID-19. Informația a fost comunicată oficial de Palatul Buckingham, de vaccinarea cuplului regal ocupându-se medicul suveranei Marii Britanii la Palatul Windsor

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.01.2021, 11:12

Regina și prințul fac parte printre cei 1,5 milioane de oameni care au făcut deja prima doză de vaccin împotriva noului coronavirus. Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip fac parte din categoria de risc având în vedere că au peste 80 de ani. Categorie de populație care urmează să fie vacciantă înaintea altor categorii în Marea Britanie.

Adrian Sărmășan cere aproape un milion euro pe domeniul său. Solistul mai vinde și… un munte

Suverana Regatului Unit, Regina Elisabeta a II-a, care anul acesta va împlini 95 de ani, și-a dorit să fie făcut public faptul că i-a fost administrat vaccinul pentru a nu exista speculații cu privire la efectele acestuia, temă îndeluing discutată zilele acestea.

Cuplul regal  se află la Palatul Windsor de la începutul perioadei de izolare și au renunțat la tradiția de sute de ani a casei regale, de a strânge familia de Crăciun la Sandringham. Din luna martie a anului trecut, regina și Ducele de Edinburgh nu au mai apărut public la niciun alt eveniment în afara  reședinței regale.

În tot acest timp, fiul ei cel mare şi viitorul descendent pe tronul Marii Britanii, Prinţul Charles (72 ani) a contactat virusul, însă a avut simptome uşoare. Surse din palat au declarat pentru BBC că nepotul ei, Prinţul William, a fost testat, de asemenea, pozitiv cu noul coronavirus. Palatul nu a confirmat în mod oficial informaţia.

Vedetele au fugit de zăpadă și fac spectacol pe plaje exotice. 2021 le-a prins în costume de baie