Repară-ți telefonul la un service specializat dacă vrei să fie ca nou – Glassgsm este locul ideal

Când ai un iPhone, un Samsung sau un Huawei, nu îți permiți să îl repari în service-uri de calitate îndoielnică. Până la urmă aceste device-uri sunt niște investiții financiare majore. Pentru oricare brand ai avea, probabil ai strâns cureaua o bună bucată de timp ca să îți permiți un astfel de smartphone. Și oricât de multă grijă ai avea de un telefon, la un moment dat tot se întâmplă un accident.

 

Fie că îl scapi și se crapă ecranul, fie îi distrugi display-ul, fie are doar probleme mai puțin grave ca înlocuirea unei camere, a mufei sau altele, toate se pot rezolva la Glassgsm. Aceasta echipă profesionistă are sediul în Suceava, însă poate ajuta pe oricine din țară care are probleme cu smartphone-ul dacă îl trimit prin curier. Când vine vorba de înlocuirea pieselor acestor branduri de telefoane, ideal ar fi ca oamenii să apeleze la un service autorizat precum Glassgsm.

 

Componente originale pentru o viață îndelungată a telefonului

 

Indiferent de problema telefonului cu care vii la ei, Glassgsm se va strădui să îi găsească rezolvarea. Oricât de complexă ar fi problema, ei vor încerca să găsească soluția potrivită. Când vine vorba de reparatii Samsung, poți să vizualizezi pe site mai precis de care modele se ocupă și ce componente pot înlocui. Recenziile clienților ce au apelat deja la ei sunt cele ce îi caracterizează, meritându-și cu prisosință steluțele obținute. Fiindcă principalul lor obiectiv este mulțumirea clientului, fiecare reparație efectuată la ei, oricât de mică ar fi, va fi una calitativă, de durată. Durata reparației diferă în funcție de stocul de piese disponibile, de programare și de gravitatea defectului.

 

Se oferă garanție pentru reparații. Dacă se respectă indicațiile tehnicianului, reparația va fi durabilă. Telefonul defect se poate trimite prin curier la acest service, iar în decurs de maxim 3 zile îl vei primi înapoi.

 

Profesionalism cap-coadă pentru orice serviciu

 

Aceștia evaluează fiecare defect al telefonului cu care clienții vin și le spun dacă poate fi reparat sau nu. Dacă vii la sediul Glassgsm și aceștia estimează că nu durează mai mult de 90 de minute, poți chiar și asista la reparația telefonului tău. La reparațiile iPhone 7 și 8 ce depășesc 300 lei, clienții primesc o husă cadou. Se pot efectua chiar și reparații de urgență contra unei sume modice.

 

În plus, clienții care lasă telefonul aici și nu au altul cu care să se descurce până este reparat cel cu care au venit, vor primi de la Glassgsm unul la schimb. Aici regăsești chiar și servicii de decodat telefonul și poți afla mai multe accesând glassgsm.ro. Vei putea să utilizezi telefonul fără nici un impediment după ce este decodat.

 

Pentru cei ce au trimis telefonul prin curier, dacă în timpul garanției apare vreo problemă, transportul este suportat de Glassgsm. Pentru orice client care întâmpină probleme în urma reparației efectuate de ei în perioada garanției, rectificarea ei este gratuită.

 

Aceștia tratează cu seriozitate orice defect al telefonului, așa că nu ezita să apelezi cu încredere la service-ul Glassgsm.

 

Contact: 0745 554 645

 

[email protected]

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed