Revoltă pe scena politică! Au în cap doar lockdown. Acuzații grave la adresa lui Iohannis

PRO România a reacţionat dur după explicaţia preşedintelul Klaus Iohannis privind testarea la capacitate maximă în România.

Președintele Klaus Iohannis a explicat că doar la nivel teoretic s-ar putea prelucra 50.000 de teste pe zi, însă la acest moment nu există cerere pentru o testare mai extinsă.

În replică, PRO România consideră că Guvernul Orban este încapabil în acest moment să gasească soluţii.

“Lipsa testării rapide, în masă, își arată consecințele sumbre: oamenii au ajuns să primească oxigen pe holurile secției de ATI a spitalului “Matei Balș” din București. Alții sunt întinși pe paturi de campanie.

Situația aceasta dramatică se repetă și în alte spitale, guvernul Orban fiind incapabil să găsească în acest moment soluții. Deși au fost promise sute de noi paturi la terapie intensivă, ele nu apar”, au precizat reprezentanţii PRO România pe Facebook.

“Între timp, cazurile de infectare cresc exponențial, iar cei ce vorbesc în numele Grupului de Comunicare Strategică, ce ar trebui redenumit “grupul de aberație strategică”, dau vina pe câțiva amețiți care nu respectă măsurile impuse la nivel național sau local. Situația gravă în care s-a ajuns ar fi putut fi prevenită printr-un Program Național de Testare. Nici acum nu este prea târziu, identificarea din timp a infectaților și carantinarea lor putând readuce epidemia sub control”, au mai precizat reprezentanţii PRO România pe Facebook.

PRO România consideră că în cazul unui lockdown economia României va colapsa

“Liberalii au însă în cap doar alegeri și un lockdown după 6 decembrie! Nu poți închide iar țara luni de zile! Poți, în schimb, să faci testări recurente, să carantinezi bolnavii și să-i lași pe cei sănătoși să muncească, să-și dezvolte afacerile iar copiii să învețe în școli.

Conducerea PSD este și ea părtașă la tot ceea ce se întâmplă, fiind de partea liberalilor în forțarea acestor alegeri”, au mai spus reprezentanţii PRO România pe Facebook.

PRO România reaminteşte apoi că de luni de zile cere aplicarea unui program de testare rapidă la nivel naţional

“PRO România cere de luni de zile aplicarea unui program de testare rapidă, la nivel național, pentru a identifica focarele și a le controla. În același timp, lăsăm țara să funcționeze și decongestionăm secțiile de terapie intensivă.

Este ceea ce recomandă și Comisia Europeană, deoarece și sistemele de sănatate și economiile vestice sunt supuse unei presiuni crescute. Altfel, economia României va colapsa la o nouă închidere.

Concubinajul liberalo-pesedist, ce vrea cu orice preț să raporteze mai puține cazuri de covid ca să țină alegeri în decembrie, pune în pericol viețile oamenilor și este o cale sigură către prăbușirea economică și îndatorarea țării”, au mai spus reprezentanţii PRO România pe Facebook.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed