Revoluție la CJ Bihor! BOLOJAN dă afară jumătate dintre angajați

Preşedintele Consiliului Judeţean, Ilie Bolojan, face curăţenie în instituţie. Peste 80 de angajaţi vor fi daţi afară începând cu 1 decembrie. La CJ vor rămâne doar 88 de bugetari, potrivit informaţiilor din presa locală.

 

Vești foarte rele pentru locuitorii din cinci județe! Bucureștenii încep să își facă speranțe

 

 

Noul preşedinte a declarat că mulţi dintre angajaţii de CJ efectiv nu aveau „obiectul muncii”, dar primeau salarii mari, fondurile de salarizare cumulând 270.000 euro lunar.

„La Consiliul Judeţean trebuie să facem din mers două lucruri: pe de o parte o schimbare de curs, o nouă orientare care să însemne reorganizarea activităţii instituţiei, aşa încât să economisim banii bihorenilor, stoparea rispiei şi orientarea CJ spre bihoreni, în paralel cu încercarea de a face tot ce ţine de noi pentru dezvoltarea economică a judeţului şi creşterea nivelului de trai al bihorenilor”, a spus Ilie Bolojan.

Tătaru: Nu vom ajunge să alegem între pacienți. Medicul român știe ce înseamnă greul și lipsurile

 

Potrivit noii organigrame, unele birouri urmează să dispară în actuala organizare, sau devin servicii sau simple compartimente (exemplu – Direcţia Patrimoniu). Direcţia Generală Economică va trece de la 56 de oameni la 27, Direcţia Arhitectului Şef de la 21 la 16 iar Direcţia Tehnică de la 37 la 20. Dispare și Biroul de presă și imagine.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed