Milionar în euro, Robert Turcescu locuiește într-o casă ANL ”Ăsta e prețul pe care l-am achitat”

Locuiește într-o casă ridicată de ANL în nordul Capitalei deși e milionar în euro.

În ciuda averii sale considerabile, conform declarațiilor de avere din perioada când a schimbat televiziunea cu politica, Robert Turcescu surprinde recunoscând că vila sa este o casă ridicată într-un cartier ANL, luată de la statul român prin credit bancar.

Fostul realizator și prezentator al emisiunii 100%, Robert Turcescu avea în urmă cu doi ani, conform declarației de avere, 14 conturi bancare în valoare de 200.000 de euro, bani în 8 fonduri de investiții, alte plasamente de 1,3 milioane de euro, acțiuni la societăți comerciale dar și 8 terenuri, 3 apartamente și 2 case. Chestionat de Denise Rifai, în emisiunea acesteia, Turcescu a spus că încă locuiește în casa din vecinătatea spațiului expozițional central din București (Strada Parcului) vilă ce a beneficiat și de o subvenție guvernamentală în 2005, când a fost contractată.

Bianca Drăgușanu își muta afacerile în Dubai. Și-a cumpărat un apartament de lux cu banii jos

Robert Turcescu locuiește într-o casă ANL ”Divorțasem și voiam să locuiesc în zona de nord a Capitalei”

Turcescu i-a spus prezentatorei Kanal D că a aplicat pentru o locuință ANL, pe care a achitat-o integral cu un credit bancar, după ce a divorțat, iar pe atunci nu avea mulți bani. Întrebat dacă mai are vecini milionar în cartierul ANL, Turcescu a răspuns că da. ”Am făcut o cerere la vremea respectivă. Divorțasem și voiam să locuiesc în zona de nord a Capitalei unde rămăseseră fosta mea soție și fata mea, la acea vreme având 5 ani. Se construia acest cartier din zona de nord a Capitalei, cartier ANL. Am explicat situația mea locativă, la momentul acela nu aveam un apartament. Se modificase lege, era o perioadă în care puteai să aplici pentru o locuință ANL, nu era bătaia atât de mare pe locuințele ANL pe cât și-ar închipui unii în momentul de față. Casa în care locuiesc nu este o casă foarte mare, are 135 m², cu tot cu anexele respective. Terenul nu vă închipuiți că este cine știe ce curte, e o curte de 20 m² în spatele locuinței. Casa a costat în jur de 80.000 de euro. Ăsta e prețul pe care l-am achitat”, a spus Robert Turcescu în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Maia Morgenstern împlinește astăzi 60 de ani ”Am fost înconjurată cu foarte multă dragoste”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed