AcasăMoney&PeopleRomânca de pe OnlyFans ce face 40.000 de dolari pe lună!

Românca de pe OnlyFans ce face 40.000 de dolari pe lună!

Cea mai populară româncă de pe OnlyFans, ce a devenit una din marile platforme de conținut erotic din întreaga lume, este o sexoasă româncă ce-și spune Maria Georgiana.

Aproape zilnic ieșeanca de 23 de ani postează clipuri și instantanee, mai mult ori mai puțin explicite, iar urmăritorii săi, în marea lor majoritate veniți de pe Instagram (unde are 145.000 de urmăritori) ori TikTok (unde o admiră mai mult de jumătate de milion de urmăritori, și asta doar pe contul principal) îi aduc venituri admirabile. În medie, pe lună, conținutul său premium de pe OnlyFans, personalizat, îi aduce venituri de 40.000 de dolari.

Ea este cea mai puternică româncă! Alina Popa este în Top 3 cele mai musculoase femei din lume! 

Sexoasa româncă de pe OnlyFans ce face 40.000 de dolari pe lună!

Sexoasa româncă de pe OnlyFans ce face 40.000 de dolari pe lună!

Platforma bazată pe abonamente OnlyFans nu este un studio de videochat însă doritorii plătesc pentru conținut un abonament lunar, care pleacă de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari. Un abonament pentru contul fostei ospătărițe ce face senzație pe internet costă 8 dolari.

Maria Georgiabna și-a dorit să devină actriță însă a găsit succesul în altă parte. Pe platforma de conținut pentru adulți a ajuns să se promoveze după ce urmăritori ai săi din Instagram ori TikTok s-au interest dacă are un cont OnlyFans. Astăzi ieșeanca nu se vede făcând altceva iar din veniturile sale și-a cumpărat și casa visurilor sale, o impunătoare vilă într-un complex modern din orașul său, conform presei locale.

Ce companie importantă conduce Radu Coșarcă, vedeta principalelor știri Antena 1 în anii ’90

 

Ultimele Articole