România altfel la TMC

ROMÂNIA ALTFEL își propune să le acorde această vizibilitate, să ofere publicului oportunitatea de a vedea și altceva la televizor. Emisiunea îşi mai propune să-i prezinte pe oamenii vizibili în mass-media şi sub alt aspect decât cel „clasic”. De marţi, 6 martie, cunoscutul jurnalist francez Nicolas Don va fi gazda emisiunii ROMÂNIA ALTFEL, la The Money Channel.

 

„Încep colaborarea cu The Money Channel cu bucurie şi elan. Profesionalismul echipei şi excelenţa mărcii fac din această televiziune partenerul potrivit pentru TELENEWS. Putem vorbi chiar de un tandem TN-TMC care vă va surprinde în curând cu un proiect de mare anvergură, bazat pe ceea ce ştim să facem cel mai bine: ştiri şi dezbateri obiective, imparţiale, într-un context bine explicat şi clar conturat.”, a spus Nicolas Don.

 

La rândul său, redactorul şef al postului, Andreea Negru, a declarat: „ Nicolas Don este un alt jurnalist important care a ales să facă parte din echipa TMC alături de nume sonore precum: Andrei Gheorghe, Bogdan Ficeac, Ovidiu Nahoi, Delia Budeanu. Consider că experienţa şi profesionalismul de care a dat dovadă în activitatea sa până în prezent ne va consolida şi mai mult echipa de specialişti a postului. De ce România altfel? Pentru că Nicolas este altfel. A trăit trei sferturi de viaţă în Franţa şi s-a format pe alte meleaguri! Ca urmare, viziunea lui asupra României este altfel”.

 

ROMÂNIA ALTFEL se va difuza în fiecare săptămână, de marţi – joi, de la ora 22.15.

 

Emisiunea „Capitalism” va continua să fie în grila de programe a postului de luni – joi, de la 17.15, cu Andreea Negru.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed