Romanița Iovan, educație de fier pentru băiatul său. Albert a câștigat primii bani spălând la mașină rufe ori vase.”Îi dădeam 50 de lei pentru fiecare mașină spălată”

Romanița Iovan se luptă pentru a continua educația constructivă dată fiului său, a cărei bază a fost pusă de defunctul său părinte, pilotul-erou Adrian Iovan. Cunoscuta creatoare de modă încearcă să-i insufle dorința de muncă pentru anumite noi financiare de care are nevoie Albert.

Mama sa nu ascunde că Albert (16 ani), elev al unui prestigios liceu britanic din Capitală, a trebuit să-și câștige banii muncind acasă. Puștiul, care a obținut licență de pilot de raliu de la 14 ani (de mic a participat la multe curse de karting) și-a câștigat primii bani spălând rufe ori vase. ”Soția lui va fi recunoscătoare, fiindcă Albert știe să spele la mașină, și rufe, și vase.

„Mama, vreau să câștig niște bani”, mi-a zis. I-am dat să spele rufele. Îi dădeam 50 de lei pentru fiecare mașină spălată. Și venea prea des, până când i-am zis: „Nu mai spăla deloc, ești prea scump pentru mine”. Știe să se descurce, până la urmă. Dar continuă să spele vase, rufe, i-am creat independență”, își laudă cunoscuta creatoare de modă (58 de ani) fiul care, la vârsta sa, nu doar că a participat la multe curse de raliu, ci a brevetat o mașină electrică.

Romanița Iovan, educație de fier pentru băiatul său

Romanița Iovan, educație de fier pentru băiatul său

”Sigur că am emoţii. E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul de la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional. Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare data. Sunt extraordinar de mândră şi mă bucur că am putut să-i sprijin nebunia”, adaugă Romanița Iovan despre performanța fiului său, aceea de a se număra printre concurenții Campionatului Național de Slalom Paralel.

Cum arată și ce afacere are Pisi, frumoasa ce făcea furori în ”Inima de Țigan”. Actrița Dana Hauer s-a reprofilat profesional

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri