AcasăMoney&PeopleRoxana Vancea, transformare extremă. Fosta ”vecină” de la ”Neața” a slăbit 14...

Roxana Vancea, transformare extremă. Fosta ”vecină” de la ”Neața” a slăbit 14 kilograme!

”Am ajuns la 47 kilograme. Aveam cu vreo 14 kilograme mai mult faţă de cât am acum. Ideea este că, atunci, eu am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat într-o singură vară. Am avut probleme cu nişte ovare polichistice şi am avut menstruaţie de două ori într-un an. Eram aşa… rotundă. Bine, aveam foarte mare poftă de mâncare, nu pot să zic că nu mâncam nimic şi mă îngrăşam, doar mă îngrăşam foarte repede şi din orice! Am mers la medic şi am luat un tratament medicamentos homeopat.

La 79 de ani, Gheorghe Zamfir e profesor în online. Are elevi în toată lumea!

Am refuzat să iau hormoni şi alte nenorociri din astea şi până la urmă mi-am revenit. Am combinat dieta cu sportul şi tratamentul, povestește  actuala ”profă de sport” ( a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport) despre perioada de groază prin care a trecut.

Zâmbește mai cu seamă când vede fotografiile cu ea din anii când era mai ”pufoasă”. Atât de mândră e de dimensiunile sale încât Roxana, fosta regină a decolteurilor ”amețitoare” în perioada de televiziune, face  chiar apel către paparazzi să-i îmbăgățească colecția de imagini din perioada în care aproape ajunsese la 60 de kilograme.

S-au împlinit 15 ani de când s-au despărțit O-Zone! Nici astăzi Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș nu au relații cu Dan Bălan

Ultimele Articole