Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă! Artista s-a căsătorit în mare secret! Din domnișoara Grigore, cântăreața a devenit doamna Grigoriță

Cântăreața și-a oficializat relația pe care o are de șapte ai cu Robert, logodnicul său.

Se pare că privațiunile pe care amândoi le-au îndurat în concursul ”Asia Express” (Antena 1) i-a apropiat mult pe cei doi. Adrian Robert face parte din trupa de dansatori ai artistei, pe numele său, Ana Claudia Grigore. Cum mulți au crezut că este o glumă să o vadăpe Ruby îmbrăcată în rochie de mireasă, având în vedere stilul său nonconformist, artista a ținut să-i asigure de noul său statut, de femeie măritată, ba chiar le-a mulțumit susținătorilor pentru urări. Frumoasa mireasă a imortalizat momentul într-o ședință foto în curtea Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia.

”Casă de piatră! Sau mai bine casă de diamant”,Felicitări! Casă de piatră iubire, înțelegere, respect, încredere și fidelitate”, „Felicitări doamna Ruby și casă de piatră și să fiți sănătoși amândoi”, sunt urări ai prietenilor artistei. Printre vedetele care au fost bucuroase pentru Ruby (31 ani), s-a numărat Daniela Crudu, Majda Aboulomosha și Dan Niculescu.

Care a fost primul salariu al Andreei Esca. Ce și-a cumpărat din banii primiți

”Cu siguranță vor bate și clopotele nunții odată cu cele ale maturității, într-una dintre zile. Până atunci, noi ne iubim și cu acte în regulă, și fără. În prezent, cred că o căsătorie ne-ar face să ne simțim oameni mari peste noapte. Acum suntem copii, avem aceeași relație ca un cuplu căsătorit, ba, mai mult, purtăm aproape același nume de familie (Grigoriţă\Grigore), dar fără statutul de Mr. și Mrs și presiunea care vine odată cu el”, ne spunea Ruby într-un interviu recent.

Corina Chiriac împlinește astăzi 71 de ani! De ziua sa și-ar fi dorit să-și lanseze autobiografia ”Mi-ar fi plăcut să am cartea amintirilor mele”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri