Rugămintea lui ORBAN pentru mass-media: ”Nu mai sunați! Deranjați!”

Ludovic Orban a făcut declarații referitoare la transferul medicului Cătălin Denciu, care se află în stare gravă după ce a încercat să salveze pacienții internați la ATI în Spitalul Județean din Piatra Neamț, în timpul incendiului de sâmbătă seară.

Premierul a spus că medicul este în tratament la Spitalul Militar din Astrid (Belgia) și a făcut apel la jurnaliștii din România să nu mai ”bombardeze” cu telefoane spitalul unde este tratat medicul-erou din Piatra Neamț:

  • ”Despre medicul erou de la Piatra Neamț pot să vă spun că a ajuns la Spitalul Militar din Astrid (Belgia), a fost preluat, i s-a evaluat starea de sănătate, este în tratament. Am o rugăminte pentru reprezentanții mass-media: Nu mai sunați direct la spital, la secția respectivă, la Centrul pentru Arși, pentru că literlamente prietenii belgieni care i-au acordat sprijin imediat ne-au semnalat că există un bombardament al jurnaliștilor asupra activității. Îi rog pe cei din mass-media să nu mai sune pentru că nu fac altceva decât să deranjeze. Suntem ținuți permanent în legătură cu starea de sănătate, este îngrijit în cele mai bune condiții, ne rugăm pentru domnul doctor. Spitalul are cele mai ridicate standarde în materie de arși”, a declarat Ludovic Orban.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed