Ruptură în Voltaj! A părăsit grupul unul din cei mai vechi membri

Ruptură în Voltaj, una din formațiile cu cele mai mari încasări din muzica românească din ultimii 20 de ani.

Vali Ionescu a hotărât să părăsească populara formație. Este unul din membri fondatori al noului Voltaj, căci grupul de astăzi continuă istoria trupei de legendă din rock-ul românesc, înființată în 1982. Artistul (57 ani) se întoarce la scena rock, zonă în care a activat cu mult curaj în anii comunismului, prin puținele formații din acea vreme.

Ruptură în Voltaj! A părăsit grupul Vali ”Prunus” Ionescu, unul din cei mai vechi membri al formației

Voltaj a fost echipa care l-a ajutat să treacă peste loviturile dure și nemiloase primite de soartă. Într-un concert era cât pe ce să-și piardă viață (scena pe care cântau s-a prăbușit peste ei, în timpul unui concert la Satu Mare, în 2002), prima soție a sa s-a stins din viață, iar întreaga lume muzicală consideră o minune faptul că Vali Ionescu a supraviețuit după ce a trebuit să-și  îngroape ce avea mai scump pe lume- fiica și logodnica! Supraviețuitor al accidentului în care au pierit cele două, Vali Ionescu de la Voltaj a primit cel mai frumos cadou pe care îl putea primi de ziua sa, în urmă cu cinci ani: a devenit din nou tată.

Voltaj este formația cu cele mai mari încasări din muzica românească, din ultimele două decenii, principala sursă fiind activitatea concertistică. Grupul al cărui solist este Călin Goia, este o prezență nelipsită de la marile evenimente muzicale pe plan național.

În lipsa concertelor, Călin Goia de la Voltaj a devenit broker și jucător la Bursă. Solistul are și investiții imobiliare

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed